Teknisk kundprojektledare

Sibbhult Omgående | Heltid

Ripasso Energy AB är ett svenskt miljöteknikföretag som grundades 2008 för att
vidareutveckla stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värmeenergi till
elektricitet, samt att utnyttja denna för kommersiellt bruk. Företagets vision är att etablera stirlingmotorn som det bästa alternativet för lokal produktion av hållbar och klimatsmart el. Grundtekniken bygger på Kockums världsunika stirlingmotor-teknik som energiomvandlare i ubåtar. Sedan starten har företaget anpassat och utvecklat teknologin samt uppdaterat motorn för volymproduktion. Bolaget är sedan 2016 listat i Sverige (NGM Nordic MTF).

Företaget fick i december 2017 sin första order på PWR BLOK och startar nu upp en ny och spännande produktion i Sibbhult.

Vi söker nu en teknisk kundprojektledare. I tjänsten erbjuds du en fantastisk möjlighet att utvecklas inom ett spännande och växande produktionsbolag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Teknisk kundprojektledare

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk kundprojektledare blir din huvuduppgift att säkerställa att produktionen svarar upp mot leveranslöften. Du kommer att överta sålda projekt från våra säljare och bryta ner och driva vidare projektet för leverans åt befintliga och nya kunder. Du kommer att ha en överblick över hela produktionskedjan och du kommer att arbeta operativt med planering och ha en nära kontakt med våra kunder och leverantörer. Du ansvarar också för att kunddokument och ritningar för varje projekt finns att tillgå och att dessa är uppdaterade. Du kommer också att bereda projektstruktur i vårt affärssystem och säkerställa att relevanta kundunderlag levereras. Som teknisk kundprojektledare ansvarar du för att synkronisera logistiken med produktionen. Dina kontaktytor kommer att bestå av kunder, leverantörer samt kollegor inom vår produktion, säljare och administration. Din leverans avslutas med godkännande test på site tillsammans med projektdokumentation. Våra kunder finns utomlands så du behöver ha möjlighet att resa en del i rollen.

Din roll i teamet blir ledande och du kommer att ha befogenheter att delegera och ta beslut. Du rapporterar till vår COO.

 

Din bakgrund och egenskaper

Du har minst gymnasieutbildning och gärna inom ett tekniskt område. Vi ser det som meriterande om du även har utbildning inom projektledning, och/eller teknik. Du har flera års erfarenhet av en liknande projektroll samt god teknisk kunskap. Viktigt är att du har vana och trivs med att ha kundkontakt, kan värdera, ta beslut och inte vara rädd för att delegera. Kunskap från konstruktion och ritprogram är meriterande, men inget ett krav.

Som person är du är välorganiserad, strukturerad, disciplinerad och van att arbeta med framförhållning och deadlines. Du förväntas kunna hålla flera bollar i luften samtidigt och kunna vara flexibel i prioritering av arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och tydlig i ditt sätt att vara. Du har goda kunskaper och lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser det som en självklarhet att du har mycket goda datorkunskaper och att du har arbetat i någon form av affärssystem.

 

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Ripasso Energy. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du vill tillhöra vårt team som präglas av tillväxt, innovation och utveckling så är du välkommen att ansöka via Wikans hemsida.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 6 december 2018.

 

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult

Pernilla Samuelsson (044 – 590 65 14) eller

Sara Kvist (044 – 590 65 12)

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på sju orter i Sverige, omsätter ca 300 MSEK och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Prenumerera på nyheter från Ripasso